Coșul este gol
Brancoveanu XO
Denumirea de vinars este originara din Transilvania, unde a aparut ca o calchiere a denumirii germane Branntwein, cuvânt care este compus din cuvintele vin + ars. În Transilvania, cuvântul “ars” înseamna “distilat”, adica supus încalzirii în alambic.Vinars - varianta romaneasca a cognac-ului frantuzesc este un distilat de vin sau de fructe, cu o concentratie de aproximativ 40-60%, distilat obtinut prin invechirea distilatului de vin in contact cu lemnul de stejar.Se consuma dupa masa, ca si digestiv, sau la cafea, singur sau in diverse coctailuri.Consumatorul tinta este barbatul puternic, matur,cu o varsta cuprinsa intre 30-50 ani, care a gustat suficient de multe lucruri incat sa aiba putere de discernamant si sa stie exact ce vrea.Brancoveanu VSOPInvechit peste 5 ani, vinarsul producatorului Alexandrion este un mix de distilate cu un gust bogat, profund, elegant si rafinat, prezentand note de vanilie, migdale si lemn prajit, datorita distilatelor obtinute din soiurile Aligote si Riesling Italian, si maturarii in butoaie proprii, de productie romanesca.
Contact info